Колекции
Кои сме ние Контакти
Количка

Кои сме ние

Дейността ни започва през 2016 година в малко индустриално студио в гр. София, с трима членове на екипа. Движени от идеята за иновативност и перфекционизъм, създаваме малка компания за дигитално изкуство. Мотивацията ни е да внесем живот и пъстрота на всяка сива и празна стена, използвайки най-висококачествени продукти и достигайки до сърцето на всеки наш клиент.

Разработването на иновативни дизайни, продукти и производствени методи, както и близкият контакт с клиентите ни, водят до лидерска позиция в България още първите 12 месеца от създаването на фирмата. В следващата година, продуктите ни се оценяват високо от гръцки и румънски клиенти, което ни стимулира към допълнително развитие и откриване на нови пaзари.

Към днешна дата разполагаме с над 2 декара производствена площ, 8 високотехнологични машини и повече от 20 професионалисти в областта на дизайна, производството, маркетинга и обслужването на клиенти. Целият екип е фокусиран в перфектното изпълнение на всяка поръчка, кратките срокове за изработка и обслужването на Вас - нашите хиляди приятели от 11 държави по света.

ВЗЕМЕТЕ 5% ОТСТЪПКА ПРИ АБОНАМЕНТ
Ще получите промо код с допълнителна отстъпка от -5% при абонамент за нашия имейл бюлетин. Обработваме и съхраняваме вашите данни отговорно, съгласно общите условия на този сайт.